Kino Istra

VRIJEME JE ZA VELIKU IGRU!

Nakon Motovuna i Buzeta, Velika igra stiže u Kostrenu – u četvrtak 7.10. od 14 do 19 h u Narodnoj čitaonici, igramo video-igre na velikom platnu!

Koliko velika može biti video-igra? Kao zaslon mobitela, kompjutora, televizora – ili puno, puno veća? Kino Istra poziva ljubitelje video-igara da svoju omiljenu zabavu isprobaju u najvećim dimenzijama – na kino-platnima. Turnir VELIKA IGRA poklon je projekta Kino Istra svim mladim filmofilima koji su redovito pratili programe europskih filmova za djecu i mlade, i poziva ih da naše velike ekrane iskoriste za zabavu koju najviše vole!

Projekt Kino Istra dio je pilot-projekta Europske komisije „Kina kao inovativna kulturna središta lokalne zajednice“, s idejom da se kina ožive s novim projektima i novim idejama. I zato pokretne slike ne moraju biti samo one filmske, zašto ne i omiljene video-igre?

Nakon prvih izdanja Velike u kinu Buzet i kinu Bauer u Motovunu, igraonica na velikom platnu stiže i u Kostrenu – zaigraj Fortnite ili Fifu na računalima ili PS5, dođi i upoznaj prijatelje s kojima igraš on-line. Na jedan dan pretvorit ćemo dvoranu u igraonicu, u zabavu po želji i sklonostima mlade publike.

Sudjelovanje u turniru ne plaća se, a sve to u organizaciji Hrvatskog filmskog saveza, koji je jedan od partnera udruženih u međunarodnom projektu Kino Istra.

Igrači su dobrodošli prijaviti se na licu mjesta i pokazati što znaju i umiju. Sve ostalo je Velika igra.

Podijeli :

Primaj obavijesti i novosti na email

Prijavi se na naš newsletter i saznaj prije svih što spremamo!