Kino Istra

Nevidljivi dječak

Dobitnik mnogih filmskih nagrada, poput David di Donatello Awards 2015., European Film Awards 2015., Golden Ciak Awards 2015., Italian National Syndicate of Film Journalists 2015., Minsk International Film Festival 2015., i uz još 18 nominacija, ovaj film za djecu neobična je pustolovina za sve uzraste!

Michele ima 13 godina i živi u mirnom obalnom gradiću. Nitko za njega ne bi rekao da je popularan, ili da je dobar učenik pa čak ni da je dobar sportaš. No, duboko u sebi, on za to ni ne mari. Micheleu je dovoljna pažnja djevojčice Stelle, u koju ne može prestati gledati u razredu. No, čini se da ga ona uopće ne primjećuje. Jednog dana monotoniju normalnog života uzdrma neobično otkriće: Michele pogleda u ogledalo i shvati da je nevidljiv. Najneobičnija pustolovina u njegovom životu može početi! 

Gdje i kada pogledati

https://cinesquare.net/onlinefestivals#/kinoistra/movie/2475/192

Podijeli :

Originalni naslov

Il ragazzo invisibile

Zemlja porijekla

Italija, Francuska

Trajanje

100′

Godina proizvodnje

2014.

Režija

Gabriele Salvatores

Uloge

Ludovico Girardello, Valeria Golino, Fabrizio Bentivoglio, Christo Jivkov, Noa Zatta, Assil Kandil, Vernon Dobtcheff, Kseniya Rappoport

Scenarij

Alessandro Fabbri, Ludovica Rampoldi, Stefano Sardo

Fotografija

Italo Petriccione

Glazba

Ezio Bosso, Federico De Robertis

Montaža

Massimo Fiocchi

Festivali i nagrade

David di Donatello Awards 2015., European Film Awards 2015., Golden Ciak Awards 2015., Italian National Syndicate of Film Journalists 2015., Minsk International Film Festival 2015.

Primaj obavijesti i novosti na email

Prijavi se na naš newsletter i saznaj prije svih što spremamo!